Alpine A290: електричний Хот-Хетч, показаний 13 червня на 24 годинах Ле-Мана

Alpine представить новий A290, свій майбутній на 100% електричний міський спортивний автомобіль, на світовій прем'єрі 13 червня 2024 року о 13:30 (за Київським часом) в Ле-Мані. За подією також можна буде стежити в прямому ефірі.

Філіп Кріф, генеральний директор Alpine, та Антоні Вілен, Директор з Дизайн у Alpine, презентують Alpine A290, найпершу модель з Гаражу Мрії (Dream Garage) бренду A-arrow.

Презентація нового Alpine

Новий Alpine A290

Alpine збирається написати нову главу в своїй історії з випуском A290, першого невеликого електричного спортивного автомобіля бренду. Alpine представить своє бачення електричної спортивності в епіцентрі траси Ле-Ман. A290 прокладає шлях до повної лінійки на 100% електричних моделей, які підтримуватимуть амбіції бренду щодо міжнародного зростання та розвитку.

Ви можете стежити за подією наживо з перегонів 24 Години Ле-Мана у четвер, 13 червня 2024, о 13:30 за цим посиланням

новини Alpine

Про Alpine

Заснована в 1955 році Жаном Ределе, компанія Alpine за роки свого існування зарекомендувала себе спортивними автомобілями у французькому стилі. У 2018 році бренд вперше представив новий A110, вірний вічним принципам Alpine - компактності, легкості, маневреності та задоволенню від водіння. Бізнес-підрозділ Alpine було створено у 2021 році на основі спадщини та ноу-хау історичного заводу в Дьєппі, а також інженерного досвіду команд Alpine Racing та Alpine Cars. У Групі Renault це бренд, що спеціалізується на інноваційних, автентичних та ексклюзивних спортивних автомобілях. Цей досвід дозволяє бренду брати участь у двох головних чемпіонатах FIA: Формулі-1 та Чемпіонаті світу з перегонів на витривалість. Alpine також присутній в інших механічних дисциплінах, беручи участь у змаганнях з ралі, кубку та GT4. 2024 рік знаменує собою поворотний момент в амбіціях Alpine, оскільки компанія відкриває свій на 100% електричний "Гараж мрії", випускаючи свій перший електричний міський спортивний автомобіль A290.