Світова прем'єра гібридного Renault Symbioz e-tech

Нова модель С-сегменту, що втілює ДНК "voitures à vivre"(автомобілі для життя) компанії Renault, Symbioz доповнює лінійку гібридних моделей Renault E-Tech. 

  • У четвер, 2 травня 2024 року, о 9:30 ранку відбудеться світова прем'єра Renault Symbioz.
  • Нова модель С-сегменту, що втілює ДНК "voitures à vivre"(автомобілі для життя) компанії Renault, Symbioz доповнює лінійку гібридних моделей Renault E-Tech.
  • Онлайн презентація Renault Symbioz транслюватиметься у четвер, 2 травня, на платформі спеціальних подій Renault
Renault Symbioz

Новий Renault Symbioz

Новий автомобіль С-сегменту Renault представлятимуть Фабріс Камболів – генеральний директор бренду Renault, Жиль Відаль – віце-президент з дизайну Renault, Джон Клеворт – директор з продукту Symbioz та Домінік-Вільям Жаксон – керівник колекції The Originals Renault La Collection.

Symbioz – це новий погляд на "voitures à vivre", створений для всіх цільових груп: як для сімей, так і для бізнесу.

Дивіться прес-конференцію в прямому ефірі у четвер, 2 квітня, о 9:30 ранку. Потім конференція буде доступна для повторного перегляду.

Про Renault

Renault, історичний бренд мобільності та піонер електромобілів у Європі, завжди розробляв інноваційні транспортні засоби. Зі стратегічним планом "Відродження" Renault розпочала амбітну трансформацію, спрямовану на створення вартості, рухаючись до більш конкурентоспроможного, збалансованого та електрифікованого модельного ряду. Її мета - втілити сучасність та інновації в технологіях, енергетиці та послугах мобільності в автомобільній промисловості та за її межами.