Світова прем'єра: Software République представляє концепцію «U1st Vision»

● Демонстратор технології «U1st Vision» від Software République вітає нову еру, перехід від «послуг мобільності» до «послуг, що є мобільними».

● Модульний концептуальний транспортний засіб «U1st Vision» та пов'язані з ним інструменти планування і моніторингу були розроблені, щоб допомогти державним суб'єктам і приватним постачальникам послуг у наданні нових наближених послуг.

● Software République, EssilorLuxottica, Praesens, Withings та 12 інших учасників представили перший приклад використання цієї платформи надання послуг з модулем «Health Pop-Up», який розгортає децентралізовані, гуманізовані, безпечні медичні послуги де і коли це необхідно.

Світова прем'єра: Software République представляє концепцію «U1st Vision», першу концепцію мобільних

VivaTech, Париж, Франція - 22 травня 2024 р. – Software République, відкрита інноваційна екосистема для інтелектуальної, безпечної та сталої мобільності, сьогодні представляє концепцію «U1st Vision» (You First Vision). Ця інноваційна технологія демонструє своє бачення послуг, які є «ближчими до громадян», пропонуючи їм легкий доступ до широкого спектру різноманітних персоналізованих та захищених сервісів.

Демонстратор «U1st» складається з 2 частин: мультисервісного автономного модуля («pop-up»), що постачається на платформі електричного легкого комерційного автомобіля (FlexEVan), який об'єднує інноваційні технології від 7 членів Software République та її партнерів по цій концепції. Різноманітні послуги, такі як охорона здоров'я, підтримка громадянського самообслуговування, ремонт велосипедів та переробка електротоварів, можуть бути запропоновані громадянам за допомогою цих автономних модульних одиниць (« поп-апів») на вимогу місцевої влади. Як частина «U1st Vision», Software République також включає комплексний інструмент планування, моніторингу та управління послугами для державних суб'єктів і приватних постачальників послуг.

22 компанії взяли участь у цьому проекті:
- 7 компаній-членів Software République (Dassault Systèmes, Eviden, частина Atos Group, JCDecaux, Orange, Renault Group, STMicroelectronics і Thales)
- 3 компанії-партнери, орієнтовані на охорону здоров'я (EssilorLuxottica, Praesens та Withings)
- 12 інших учасників (ANCT, Emsense, Flexis, Kanopymed, Loxamed, Mon Espace Santé, NorbertHealth, OneVisage, Orosound, Sonup, TIB, Usense)

Приклад використання Health pop-up

Сьогодні на VivaTech Software République демонструє свій модуль медичних послуг («health pop-up»), один з кейсів використання «U1st», який включає 21 медичний параметр, в тому числі 12 інновацій, одна з яких - аватар на основі штучного інтелекту. «Health Pop-Up» вирішує проблему «медичних пустель», надаючи громадянам, де б вони не знаходилися, комплексну мобільну послугу «єдиного вікна» для профілактики, діагностики та моніторингу захворювань. Його мета - переосмислити надання медичних послуг, використовуючи переваги нашого все більш взаємопов'язаного світу і нові можливості, які дозволяють безперервно вимірювати показники здоров'я за допомогою смарт-пристроїв, забезпечуючи при цьому конфіденційність даних пацієнтів. Модуль управляється медичним асистентом і дозволяє проводити онлайн-консультації з медичними працівниками.

Ця концепція ґрунтується на спільній меті - надавати громадянам медичні та профілактичні послуги на основі близькості до місця проживання. Концепція є безпечною і дозволяє безперешкодно взаємодіяти між пристроями та послугами. Вона гарантує, що медична допомога може надаватися в будь-який час і в будь-якому місці, без шкоди для якості послуг і конфіденційності даних. В основі концепції U1st лежить відданість принципу пріоритетності людини та задоволенню потреб громадян. Це також є перевагою для державних суб'єктів і приватних постачальників послуг, які можуть розгортати різні види наближених послуг, які можуть бути недоступні в їхніх регіонах.

На VivaTech

З 22 по 25 травня Software République представить на виставці VivaTech (стенд D28, зал 1) концептуальний автомобіль-демонстратор «U1st vision». Він запропонує повністю захоплюючу демонстрацію, що поєднує віртуальну реальність (Apple Vision Pro), доповнену реальність та інноваційні 3D / голографічні технології.

Про Software République

Software République - це відкрита інноваційна екосистема, присвячена інтелектуальній, безпечній та стійкій мобільності. Вона була створена у квітні 2021 року шістьма членами-засновниками: Dassault Systèmes, Eviden, Orange, Renault Group, STMicroelectronics та Thales. У березні 2024 року сьомим членом-партнером стала компанія JCDecaux.

Software République створює колективні бізнес-проекти, орієнтовані на мобільність майбутнього, використовуючи унікальну модель горизонтальної співпраці. Екосистема вирізняється своїм інноваційним підходом, об'єднуючи відомі компанії та стартапи з різних сфер, щоб виводити на ринок продукти та послуги, які відповідають новим викликам, пов'язаним з підключеними автомобілями, «розумним» містом та енергетикою. Ці проекти базуються на взаємодоповнюючих знаннях партнерів у сфері аналізу даних, штучного інтелекту, кібербезпеки, зв'язку та цифрових двійників, а також на прагненні винайти нову модель інновацій, зберігаючи при цьому інтереси людей та довкілля в центрі своєї уваги.